Friday, July 4, 2008

sepagi di dlm open court

slamat pagi dan slamat ari jumaat utk kengkawan smua. Aku skarang ni kat dlm open ct, tengah panggil kes long call. Bnyk plak ari ni. Ada 14 org. Slalunye 10 je. Tp xpe. Layan je r. Bukan tak biasa pun. Cadangan ingat lepak kat sungai wang ngan ayang jap lagi. Nak gi makan nasik goreng tersedap di seluruh kl. Bila cakap pasal makan je mula la lapar perut ni plak.

3 Comments:

Beruang Madu said...

haaa.. hari jumaat... nak mengulor ler tu?? karang tumbuh sisik baru tahu, kerja kat mahkamah ker

bozzobattousai said...

yes. ari ni layan kes sket je. ni pun post pakai tepon. tuh yg malas nak tulis panjang2...
abg beruang madu nih member axim ek?

axim said...

yezzzaaa.......hepi weekend to you...!!!!

uiks...ada nama naik ler...hehe