Sunday, July 27, 2008

Cerita petang smalam


Petang smalam pas blik keje aku ngan ayang gi la lepak makan2 jap kat galaksi ampang. Kitaorg lepak makan kat ada satu kedai arab kat situ. Kitaorg order chicken wing je.

Aku order air feveret aku iaitu nescafe tarik
Ayang order air buah campuran. Manggo campur epal rasanya.
Hidangan yg menanti masa utk dimakan
Sudu diaorg nih pelik skit. Bungkus dalam plastik.
Ayang tengah menikmati chicken wing. Pada aku surroundings dan atmosfere kat sini ok. Drinks ok. Makanan out giler. Tak sedap langsung chicken wing tuh sbenarnye. Tapi kitaorg bedal gak r pasal dah order. Itulah last aku makan kat situ. Tak nak dah .

1 Comment:

axim said...

ooooo makan ngan kekandaku yang chantek itu yek....

cakap kat kak tie saya tak kasi dia makan Chicken Wing..kolesterol tuh!!