Sunday, July 27, 2008

Pekena Satay di Kajang

Pas blik dari putrajaya smalam aku ngan ayang singgah kat Satay Haji Sahmuri di Kajang. Dah lama dah aku tak gi sini makan2. Dah ada tapak jual2 memacam dah kat sekitar tempat makan nih. Cam downtown Cheras la.Tengah jalan kat bazar2 tuh aku jumpa seekor kucing. Cantik. Bulu lebat. Nama dia pun Boy cam kucing aku gak




Ini lah makanan2 yg diorder( first round). Bnyk lagi sbenarnye. Tak sempat amik gambar dek sedap sgt makan satay. Rasa satay ni memang tak berubah. Still sedap cam dulu.

2 Comments:

axim said...

ohoho ni lah kisah makan satay semalam....ermmm lama gilos tak pi lepak KL ni...dah lebih dua bulan dah...

erkkk mana lagi peserta peserta lain??Awat tak tempek muka depa skali..kahkah

bozzobattousai said...

axim,
peserta lain nak kena mintak kebenaran dulu baru bleh letak. Kak tie kata nanti dulu. he he he