Wednesday, July 23, 2008

Cerita petang Smalam

Ptg smalam aku ngan ayang gi lunch kat sungei wang. Saje je. Dah takde apa nak wat kat opis. Lagipun tengah free. Kitaorg memang camni. Pantang je ader pluang mesti gi lunch kat luar. Hari2 makan kat food court pun jemu gak.


























*Sebijik kete yg telah mencurik perhatian aku. Cun giler kaler oren dual layer.



























*Gambar kete oren Tengok sport rim dia. Puuuhhhhhh. 18 inci tuh. Pasang kat yaris je.















*Ini kasut baru ayang yg dia beli kat sungei wang smalam. Kaler hitam. Harga aku tak tau.

3 Comments:

axim said...

ehhhhh macam kenal lah wanita itu...

tu kak tie kan??

kuchalana said...

depa kata la ni KL dah lengang.. xjam mcm slalu.. btol ka..?

bozzobattousai said...

axim,
kak tie hang la sapa lagik

=================================
kuchalana,
kl mana pernah tak jem. pagi aidilfitri ngan pagi raya cina je yg lengang. tgh ari start sibuk smula