Friday, October 24, 2008

Siapa lagi berkuasa?


Aku amik gambor nih smalam kat Mentari Court Sunway. Pak Guard kat sini memang hati kering dan no mercy when it comes to illegal parking.

10 Comments:

utopia said...

hahaha padan muka polis tu kan kan
hidup part gurd

bozzobattousai said...

utopia,
yesss idup pak guard

pearlEJ said...

wakakakakaka... mmg padan ler dgn muka polis tuh.. ingat kalau ada lambang polis tu leh parking merata-rata kot... hambekk muka... hihihihi...

wanie said...

hahaha amik kau..kakaka

bozzobattousai said...

kak EJ,
memang padan pon muka polis tuh....

=====================================
wanie
aku sokong ko....

Mr Din said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
jgn jd polis la kalo sndr langgar peraturan. nasib baik la pak guard tu cuma clamp aje. kalo aku jadi penghuni apartment tu dh lama hilang 4 tayar kereta polis tu.

bozzobattousai said...

din,
jgn curik tayar, cat je kete tuh warna warni...

menteil said...

haha... tabik spring la kat pak guard..

bagus gak dia wat camtu..
bia polis tu tau, apa ingat ko polis ko boleh blagak..
negeri nie habah ko yang punya..

maaf, emo sket..
baru pas kena saman

Catz said...

hhahaha..tersenyum aku dgn entry nih.
camanapun..aku tak berapa suka pak gad..hehheheh

Beruang Madu said...

pas ni ko tengok ada gurad tu yg kena halau balik negara...tengoklah!!