Wednesday, October 29, 2008

masih terserlah manismu....

Sorry, tapi aku still nak berlagak...
Utk sesape yg tak tau.... ini game bola antara rumah biru dan rumah merah mlm minggu lepas.
Tengok lah bebudak biru dan merah tengah beratur dan layan tension. Abg Gerrard selaku kapten marvel yg baju merah tuh nampak kool jek. Mungkin sbab dah tau konpom menang kot...
Beberapa babak perlawanan ari tuh yg memang dikuasai oleh rumah merah...Penjaga gawang rumah merah duk lepak jek minum nescafe tarik pasal takde shot on goal langsung. Bebudak biru tengah tumpul kot...
Eh eh.. nape peluk2 gembira nih? Nape2? Oh.... rumah biru dah bolos rupanya. Bolos? Pertahanan diaorang sembang ke? Dengar kata yg rumah biru hebat sampai 3 musim tak pernah kalah tempat sendiri. Skarang dah kalah maknanya dah tak hebat la kot..
Rupa2nya inilah dia budak yg hebat sgt tuh. Ala yg sepak sampai gegar dan bocor gawang rumah biru tuh la. Xabi Alonso rasa namanya. Nasib baik tak gi Juve ogos lepas. Tapi, bukan Alonso tuh racing kete ngan Hamilton ke? Patut la laju berdesup...
La... awat pakcik nih muka kelat jek? Dah takde idea kot?
Ini sape plak? Klu nak tau diala man of the match mlm tuh. Carra. Diala yg takutkan penyerang2 rumah biru sampai ketarq kpala lutut... kah kah kah...


ps: sorry utk penyokong chelsea. aku post entry nih utk aku. takde niat nak mengata cuma nak berbangga je....harap2 semuanya berkekalan. jap lagi nak lawan portsmouth. aku nak tido dulu....

6 Comments:

lindosh said...

mcm tlirik lagu la plak

.::WaNiE::. said...

tak paham aku ...bukan tk paham citer ko..tak paham kenapa minat sangat kat bola yg satu dikejar oleh lelaki2 gagah satu padang..hahahha..dh dpt sepak pulak..hahaha

axim said...

*flip

cHeRyNa PiReS said...

bile nak letak pasal match smalam plak bozzo? sha tak sempat nak tgk game...lambat sangat delay..dah pagi!

Ad Rifza said...

Kena tagged tuss..hehe

shafa said...

Nanti marah budak rumah biru...kita rumah merah gak, tapi dekat old trafford..huhhuuhhuhh..kita kira musuh gak laaa..