Tuesday, October 21, 2008

Kenali Tabiat Suami Melalui Ciuman!


Kenali tabiat suami melalui bahagian yang dia suka cium:

> Suka cium dahi isteri
........suami yang romantis.
> Suka cium pipi isteri
........suami yang penyayang.

> Suka cium mulut isteri
.......suami yang gelojoh.
> Suka cium tengkuk isteri
........suami yang mata keranjang.

> Suka cium telinga isteri
.........suami yang sensitif.
> Suka cium leher isteri
............suami yang penyabar.

> Suka cium buah dada isteri
........suami yang suka bermanja.

> Suka cium tangan isteri
.......suami yang hipokrit.
> Suka cium ketiak isteri
........suami yang menerima isterinya seadanya.

> Suka cium (tut - censored) isteri
......suami yang pemalu.

> Suka cium punggung isteri
.......suami yang suka bergurau.

> Suka cium kaki isteri
.......suami yang terlalu menghormat isteri.

>Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri
......suami yang mementingkan diri.

DAN
YANG
TERAKHIR.... ......... ....

> Suka cium seluruh bahagianbadan isteri
........suami yang baru balik dari outstation.

ps:lawak nih ayang yg antar kat aku via email. thanks sayang...ling paham

16 Comments:

Dakjaat™ said...

aku suka cium tang mana satu ek? wakakakakakaka! ;p

mownink bro!

Tie said...

Aduh!! Panas! Panas! (sambil mengipas nih!!)

Malu nak komen laa...hi hi..

.::WaNiE::. said...

suami aku suke cium pusat nak kire camner weh hahahaha

Suzi said...

samalah dgn kak tie..malu weh nak comen hihihi...

pearlEJ said...

hihihihihi..... part yg suami baru balik outstation tu yg tak tahan nak tergelak tu.... hahahahaha....

cHeRyNa PiReS said...

*** blushing***

tak kawen lagik aaaa...so tak tau:D

bozzobattousai said...

dakjaat,
mowning dakjaat. dah ptg nih...

===================================
kak tie,
panas duk dpan kipas kak...

===================================
wanie,
cium pusat aku tak tau. nanti aku tanyakan kat member2 yg tau...

===================================
kak suzi,
komen je kak. apa nak malu...

===================================
kak EJ,
part last tuh buat lawak ptg je...

===================================
cheryna,
nanti bila dah kawen bleh r tengok tabiat hubby tuh...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hurmm..x de suami ag...no komen laa..hahahha

bozzobattousai said...

princess n,
xde hubby pun leh komen la...

LediAgli said...

kalau kenali boipren melalui ciuman relevan dak? wkakakakakak

nauzubillah. insap jap

bozzobattousai said...

lediagli,
cium tangan bf masa mintak maap xpe....

.::WaNiE::. said...

wawawa ko xnak buat pengakuan berani mati ke ko suke cium part mana..hahahaha

lankapo said...

ciuman suami je ke..ciuman isteri ke suami takder ke..
nka jugak teman tahu hehe

senang nak mencari tanda2nya hehe

bozzobattousai said...

wanie,
klu aku buat pengakuan nanti takut makan kasut tumit tinggi saiz 8 plak....

===================================
lankapo,
nanti teman coba kompail kan yek...

Catz said...

baca ni baut aku tersenyum sendiri..hikssss.

Catz said...

*buat