Saturday, November 22, 2008

update-hadiah ayang

Coklat ni Sam dan Angah yang kasi. Dah habis pun ayang makan. Sedap sangat. Macam nak jilat plastiknya sekali. Sebenarnya CADBURY ni memang coklat faveret ayang pun. Thanks untuk SAM & ANGAH. Tahun depan DAIM pulak kot..... He he he
Yang ni pulak perfume ARMANI CODE dari my lovely friend, sapa lagi kalau bukan DIYANA BINTI JAAFAR aka YANA. Sbenarnya dia dah belikan Burberry tapi for men la pulok. Tak perasan, jadi dia tukar ngan yg ni. Best gak tapi. So, yang tersilap tu tahun depan la ye...
Yang ni memang special sangat2. Nampak macam kad je tp, kad ni lain dari yang lain. Selain ianya dari ADINDA AXIM, my lovely brother, ayang tak tau macam mana nak bagitau apa keistimewaannye. Kalau nak tau, kena tengok sendiri. Yang pastinye, sekarang setiap malam sebelum tido, ayang mesti dengar dulu irama dari kad ni. Thanks, bro. This card makes me smile.


Nampak tak dari sapa hadiah ni? Ni dari Along. Along mana ek? Nama penuh Along; NUR AMIRAH BALQIS. Putri ayang yang sulong. Along bagi duit RM10 kat umi dia. Dia bagi not singgit2 supaya senang umi wat tambang bas. Terima kasih, sayang.
Pen Merah dan Frame dari ADIK. Nama penuh Adik; NUR ILAINA BALQIS. Adik ni putri ayang yang kedua. Mana Adik dapat gambar ayang zaman sebelum merdeka tu pun ayang tak pasti. Apa2 pun, frame tu memang cute dan pen merah tu pun cantik. Thanks, sayang...
Yang ni pulak hadiah unik dari IKA. Ika ni putri ayang yang bongsu. Nama penuh IKA; NUR ANIQAH RUSYDA. Sayang betul Ika kat umi. Nampaknye Ika sentiasa doakan keselamatan umi. I LOVE U TOO, BABY.....
Bekas Cantik ni hadiah kedua dari Along. Bekas ni ayang wat isi aksesori ayang. Cantik bekas ni. Thanks, along. Thanks, sayang. Korang buat umi terharu..... UMI SAYANG KORANG SANGAT2.
Satu lagi hadiah yang cukup istimewa dari insan yang amat istimewa. Jam tangan ni dihadiahkan oleh LING. Ayang ada satu jam yang dah habis bateri. LING cakap jangan betulkan. Rupa2nya LING nak bagi ayang jam baru sebagai ganti. Jam ni cantik sangat dan ayang suka sangat. Ayang sentiasa pakai kecuali waktu mandi. Sebenarnye, apa pun asalkan dari LING, ayang mesti suka dan ayang hargainye. Thanks, LING SAYANG...... I LOVE U SO MUCH!!!!

ps: entri ini dituis oleh Ayang sendiri. Aku tolong uplod gambar je...

15 Comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...beshnyerr dpt manyak pwesent...

bozzobattousai said...

bukan aku punya...ini present AYANG yg punya...hah hah hah (buat suara in)

menteil said...

aduh.. bezday aku tak dapat banyak macam nie pon..

Anonymous said...

mak ai..siap letak nama penuh lg..no ic org xnak letak ker...-yana-

ita.itu said...

wah bestnye..dpt jam DKNY lagi..peh..best siot

Beruang Madu said...

Banyknya Hadiah... ABg Bear nak buat house warming parti lah.. nanti mesti dapat banyak hadiah... hehehehe... errrr Ayang tu tanak bukak blog sendiri ker??

bozzobattousai said...

menteil,
hang mintak r ngan member2 smua....

bozzobattousai said...

yana,
ko bagi no. ic ko nanti aku masukkan....

bozzobattousai said...

ita,
ko nak mintak kat laki ko...

bozzobattousai said...

abg bear,
ntah...abg bear suruhla dia buat sendiri....

razor said...

jeles siot dapat adiah byk gitu..

huhu

axim said...

gilos kawe pun jeles tengok hadioh besday gini..hehe

kad tu spesel untuk kanda ku yang terchenta...sila dengar sendiri irama merdu dari kad tu k..haha

wahhh kak tie dah berjinak jinak ngan penulisan blog...sila la wat blog apa lagi mau tunggu...

citer pasal hadiah besday sepanjang tahun pun takper,adik mu ini tetap akan menjadi pembaca setia..hehehe..

*percaya entri ni kak tie yang tulis sebab hehehe dia lain dari yang lain..mesti kena taip he he he..ada jarak:)

axim said...

away la yana pi tukaq burbeery for men tuh..kalau tak merasa la nak pakai burberry plak pasni..haha

ayang ati said...

adik g,
kadang2 macam terasa rasa gak nak wat blog sendiri. tapi, takiy hangat2 taik ayam je....
nanti kalau dah ada kekuatan, kanda mu ini akan ada blog sendiri. NANTIKAN....
apa2 pun, irama dari kad tu sungguh menghiburkan....
he he he

Catz said...

so sweet... :)