Wednesday, November 12, 2008

500gb dan pizza hut....

Mula2 aku nak cite sket pasal kesempitan disk drive aku. Disebabkan bnyk sgt dload lagu2 dan movie dari net, portable hdd aku mengalami kepenuhan yg amat sgt. Sarat ngan movie, lagu2 dan gambar2 serta beberapa content yg lain. Di sebabkan hangin satu badan aku amik keputusan beli menatang nih. Hambik ko... mau makan 3-4 tahun aku nak penuhkan nih. Harga pon murah je RM270 beli kat Imbi. Pasni lagi ligatla aku dload...
Ini plak cerita mlm kelmarin. Aku baru je blik keje dan anak sedara kau bising2 nak makan pizza. Aku senang je, angkat tepon dan trus kol. Kat umah memang ada aku simpan delivery punya sheet. Senang sket la nak order...Tak sampai setengah jam dah sampai. Cekap sungguh budak2 rempit pizza hut nih...

Akak aku tengah siap2 sementara aku mandi dulu. Badan dah segar baru best makan...
Aqilah dan kucing aku Boboi. Siap dah masuk dlm pinggan lagi... Budak Boboi nih klu tak menyebok apa yg org buat memang tak sah. Padahal dia bukan makan pon. Nak tengok je. Aku rasa dia je kucing yg tak makan ikan goreng.
Ini garlic bread kot. Tak laku pon. Smua org serang wing ngan pizza je.
Hot wing.

Wing yg tak berapa hot tapi lagi sedap dari Hot Wing atas.

Ini pan penuh sayur.

Ini pan penuh ayam.

Perut dah kenyang siap buat corak kat pinggan.

Jemput makan...

12 Comments:

ita.itu said...

terlior aku siot..ko pakcik yg sgt baik ek..elok je belikan..bagusko

pearlEJ said...

500gb?? perghhhhhhhhhh.... haaa kali nih dload la puas2 noo... hahaha....


wakakakakak... siap masuk dlm pinggan yg tak tahan tu si boboi nihh... boboi sama dgn nonie laa mcm tu, tak mkn ikan goreng, letak dpn dia pun, just cium2 pastu blah.. pelik betui...

Suzi said...

baiknya pak ck...beruntung jadi anak sedara bozzo ni.

tengok pizza hut tu rindu pulak rasanya...kat sini takde pulak pizza hut halal... :(

KAKTINY said...

kaktiny mmg dh terliur tgk gambo2 pizza tu.. (cam nak kol jer mlm ni..)..

tapi gambo last tu.. akak cam nak pengsan ler.. mana baju weh?.. hihihi (hahkhakhak.. lawak jer.. jgn mare yer...hihihi)

utopia said...

emm air liur melilir2
emm sedabnye
dan bestnye kalau jadi anak sedara ko
makan sedab2

bozzobattousai said...

ita,
he he he, tengah berduit memang r bagus...

=====================================
kak EJ,
dah nak penuh pon...kita sama2 bela kucing alaf baru....

=====================================
kak suzi,
nanti blik m'sia blasah la pizza hut puas2...

===================================
kaktiny,
baru pas mandi tuh...malas nak pakai baju...

i-chimera said...

hallamakkkk... 500gega... macam nak kena cari jugak je ni...

u sexilah... auwww.. hehehe

bozzobattousai said...

i-chimera,
dah nak penug dah 500gb aku tuh....

SyazReA said...

sedapnyer...! nk sket.. blanja la.. heheh

bozzobattousai said...

syazrea,
bleh je....

Catz said...

erk..kenapa kah kucing itu masuk kedlm pinggan?..jgn ko makan kucing tuh sudah ya....mcm fear factor plak karanggg

azlan ahmad said...

oit... gila ah... 500gb.. nak gak ah.. beli mane... imbi... t ak turun cari.. huhuuh...