Sunday, November 16, 2008

Happy Birthday Ayang...

Hari ni 17hb. Hari nih hari jadi Ayang yg ke ?? Tak leh cakap nanti dia marah plak. Nih smua idea budak Axim la. Dia yg organise suprise party nih utk akak dia. Aku tlg menjayakan je. Memang Ayang tak sangka langsung kitaorg nak wat suprise party utk dia. Aku siap bawak dia makan tandori lagi pasal acara terpaksa start lewat atas masalah kesihatan. Acara nih kitaorg buat kat A & W pj je.
Ayang tengah tengok apa tuh?
Cheese Cake Secret Resepi kesukaan Ayang.
Minuman.
Ayam goreng ngan curly fries.
Antara makanan yg diorder.
Waffle utk Ayang. Dari pkul 11 mlm dia asyik cakap pasal nak makan waffle je.
Himpunan hadiah2.
Acara membuka hadiah.
Jam nih aku yg bagi. Harap2 Ayang sudi nak pakai.
Axim kena paksa makan cheese cake walaupon dia tak bleh makan dairy product.
Yana dan Ika yg turut hadir. Thanks u guys.
Bergambar kenangan di bawah banner. Dari kiri, tunang Sem (aku lupa nak tanya nama), Yana, Sem, Ika, Axim, Ayang dan aku.
Teman2 blogger yg sempat dtg in a short notice. Yg ada Lily, Nikli, Ziana, EA dan Nan. Kesian Nan. Dia pengsan dan terpaksa baringkan dlm kete. Axim kata dia tersalah kena suntik ubat. Anyway, thanks u guys. Walaupon majlis tak seberapa tapi the thoughts that matter. Thanks again. Ayang betul2 surprise mlm tuh.Misi yg berjaya. HAPPY BIRTHDAY SAYANG. Tahun dpan kita buat lagi grand.

13 Comments:

SyazReA said...

happy burfday to ur ayang... =)

ada tag 4 u..hehe

bozzobattousai said...

ayang cakap thanks...iye...nanti bozzo jawab tag tuh...

miss N said...

aww... sweetnya korang.

bozzobattousai said...

miss n,
aku sweet tapi tak aww...

ita.itu said...

happy bday utk gf ko..oo br aku tau gf ko kakak axim..hehe

Beruang Madu said...

Uwaaaa.... Abg Bear pun kena jemput tapi takleh hadirlah pulak... ada family matter.. geramnya tengok float tu semua...duhhhh!!

cemana pun Selamat Hari Jadi Atie... meriah lah sungguh tempat tu masa besday kan...

kenapa Axim takleh makan daily food??

Ini satu entry yg baik untuk anak anak sedara Abg Bear yg meningkat naik sana nun... diorang baru dapat anak kira cucu Abg Bear lah...

by the way Abg Bear dah kembali ke blogspot yer... sila update dan pindah ke sana...

http://www.beruangmadu55.blogspot.com

thanks

bozzobattousai said...

ita,
Skarang sume dah tau...xde rahsia...

=======================
Abg bear,
Saya memang dah lama teringin nak jumpa abg bear.

hey...ini aku said...

bro! blog ko ni buat aku lapar!

utopia said...

happy birthday tok makcik ayang
semoga panjang umo

bozzobattousai said...

utopia,
memang harap2 panjang r

pearlEJ said...

laaaaaaaa.... kiranya bakal abang ipar axim laa nih yer... hehehhee... baru tau haa...

anw, happy birthday tie... :D

ehh kat blog axim panggil kak tie, kat sini panggil tie lak.. hehe... tak kisah laa kan.... sbb tak tau umur dia baper... :D

ayang ati said...

hai ling.....
terima kasih banyak2 atas kejutan hari tu
kiranye menjadi gak la....
thanks for the gift....
cantik sangat jam tu dan ayang suka sangat...
boleh ganti jam ayang yang serba boleh dulu tu.... he he he
apa2 pun....
I LOVE U.....

axim said...

thanks to you atas sokongan padu masa nak wat kejutan parti nih..haha

kak tie have no idea i'm ik KL...baguih duk ada..

Tapi hampir kantoi la plak bila Diyana ngan Ika terserempak ngan abang kat A&W tu kan..haha

anyway,selamat panjang umur untuk kak tie..

semoga dia akan beroleh kebahagiaan yang dia cari cari selama ni..

*nak gamborrr.....nak uodate gak pasal citer nih..tq

azim_ashaary@yahoo.com..

please...