Wednesday, September 24, 2008

Gelak la sket..


A Call to technical support:

Caller : Hi, our printer is not working.

Customer Service : What is wrong with it?

Caller : Mouse is jammed.

Customer Service: Mouse? And how it is related to printer?

Caller: Mmmm.. Wait, I will send that picture.



14 Comments:

Dakjaat™ said...

kahkahkahkah! ;p

tak pernah2 lak tengok kejadian camniew... wakakakakakaa! ;p

kalau terjadi kat printer dakjaat.. adoi..! dah sah2 dakjaat amik gambar terus sent kat yahoogroup.. wakakkakaa! ;p

adoi.. tersengih2 dah aku depan pc.. ;p

wanie said...

huhuhu nih kejadian kat mana nih..hahaha comel jek

bozzobattousai said...

dakjaat,
eloklah sengih pagi2.... ceria sket

=====================================
wanie,
ini kes kena kejar ngan kucing la sampai sepit...

Tie said...

Adoi..sakit perut kak tie ketawa tadi...nampak lagi geli hati tengok muka innocent tikus tu..hi hi..

ita.itu said...

sian tikus tu ek..apa kata ko tgkp

kuchalana said...

kekeke... kesian encik mouse tu..

gua balik kg gajah bro.. mungkin balik ari ja.. saja ziarah opah gua kat sana.. opah gua duk kat pasir salak nun.. kita ni satu kapal bro.. kekekek

apa2 pon..

Selamat Hari Raya Dan Selamat Bercuti..

Maaf Zahir Dan Batin

Semoga Aidilfitri akan membawa seribu bermakna tahun ni..

Ole..

bozzobattousai said...

kak tie,
muke je innocent tapi perangai tak... jahat tiku nih...

=====================================
ita,
dah tangkap pun...

=====================================
kuchalana,
aku blik parit.... slamat hari raya bro... maaf zahir batin

axim said...

cute jer tikus tuh..haha

bozzobattousai said...

axim,
tikus tuh dah jinak, dah lama dia training...

pearlEJ said...

wakakakakakakaka... serius lawakkkk!! :D

.::WaNiE::. said...

Weh aku dah start cuti dah esok..selamat hari raya..maaf zahir batin..ampun ha kalau ada tersilap kata terlaser ke...

bozzobattousai said...

pearlej,
wakakakaka.... gelak kuat2...

=====================================
wanie,
slamat hari raya gak kat engkau sefamily. akupun nak mintak maap bebanyk.

SyazReA said...

hahak...mampu wat org tergelak la gak..hehe
comel mouse ni.. cian kt dia..huhu

bozzobattousai said...

syazrea,
aku lagi sian kena beli printer baru...