Thursday, December 18, 2008

jalan2 lepak2 makan2...Kedah edition part 6(final episod)

Pas gi kenduri umah Pak Su, kitaorg gerak jejln ke Bukit Kayu Hitam plak. Senang je rupanya nak ke sana. Highway straight trus ke sana. Sempat gak r melawak ngan pegawai imigresen kat booth sana. Nak tangkap gambar dia tak bagi. So, aku amik gambor kitaorg je...
Mak dan Abah yg dah penat...
Actually, there's nothing here. Not like the Bukit Kayu Hitam we used to go when i was little. Mana ada gerai bebnyk cam kat Padang Besar itu hari. Cis bedebah. Rugi minyak je. Me and Eben just pusing inside The Zon je. Pon there's nothing here jugak. I thought of buying myself a new bag or watch but the price in here is not that much cheaper like people told. I could get a nicer designer watch for a lot less cheaper in Pertama. Cis skali lagi.
This is my niece Aqilah Aimi. As you can see she's not that happy cause my sister promised her a big teddy bear tapi kat BKH takde jual satu pon. She forgot to buy it when we were at Padang Besar the other day. Sian dia....
After a frustrating evening, kitaorg lepak2 makan je kat sana. Nak jejln pon dah penat sgt. Nasik lemak panas nih jadi mangsa. Cuba teka berapa harga sebungkus? RM0.60 je. Kat KL memang tak dpt. Murah nak mampos.
Sedap...sebab kecik punya pasal bozzo bedal 4 bungkus.
Mak ngan Abah kongsi tose je. Abah dah tak lalu makan. Penat sgt katanya.
This conclude my story buat sesi percutian bozzo sekeluarga kali nih. Ada yg cadangkan gi Langkawi plak. Bozzo ok je asalkan ada sponsor. Pas salam2, kitaorg bergerak blik. Akak dan my parent blik kg trus pasal dia cuti sampai minggu dpan( dia bos cuti lama pon takpe). Bozzo, Eben dan Dee gerak trus ke KL pasal esok bozzo keje. Bozzo sampai Kl kul 4am,tido dan trus terlelap sampai kul 11am the next morning. Terjaga dan trus kol opis cakap mc. Hampes.

10 Comments:

Tie said...

Adoi!! 4 bungkus nasi lemak!! Kecik tu bukan alasan yang baik!! Hu hu..

DrSam said...

Salam battousai,

Dah tua ni pun kita masih minat lagi cerita kartun, terutama anime. Paling best cerita Samurai X (hero, Keshin Himura cool)

.::WaNiE::. said...

huhuhu betul kalau setakat nak beli brg2 xyah pi tempat2 camtu lar KL lagi murah

duh nasi lemak gitu mebeles tuh

pearlEJ said...

kalau nak membeli mmg org suka pi padang besaq... kat bukit kayu itam tak dak apa, nak kena masuk dalam kat pekan danok baru ada...

tapi tang nasi lemak 4 bungkus tu yg tak tahan tu... hahahahaha.... :D

Ad Rifza said...

Best lak tgok nasik lemak tu..nape ek?..Adakah aku sedang lapar?..Sedangkan aku baru jer makan..hehe

anntaj said...

ada lg nasi lemak 60sen yer...
susah nak jumpa zaman skrg...

bozzobattousai said...

kak tie,
he he he..lapar punya pasal...

=====================================
DrSam,
Bozzo will always love anime...lagi tua lagi minat...

bozzobattousai said...
This comment has been removed by the author.
bozzobattousai said...

wanie,
shoppingkat KL lagi best...

=====================================
kak EJ,
len kali saya gi Danok lak...

bozzobattousai said...

adrifza,
ko tengah lapar la tuh namanya...

=====================================
anntaj,
kat KL memang xde...nasik lemak kosong pon RM1.50...