Sunday, August 24, 2008

makan2 di sunway piramid

Petang tadi aku dan family buat trip jln2 cari makan ke Sunway Piramid. Tempat tujuan adalah Chiken Hartz Buffet.
Acara makan2 hari ini ditaja oleh akak aku. So makan free la... Dah mahal dah skarang. Dulu sorang kena RM18 je tapi skarang dah RM22. Tapi tak kisahla. Still untung pasal perut memang kosong dan dah ready utk di isi.

Ini akak ngan abg ipar aku. Smua dah tunduk dah. Dah tak nampak org blakang dah.
Ini anak sedara aku dan Eben. Aku kat sbelah pun tengah melantak gak. Buffet beb. Bedal je apa yg ada. Dia bagi masa 2 jam dan aku akan gunakan sepenuhnya utk memenuhkan perut aku yg tengah lapar.
Ini aku tengah kenyang tak hengat. Burrrrp..
Sempat gak curi gambar dessert.
Sbelum blik aku bergambar ngan bapak ayam chiken hartz.
Dah blik dari Sunway kitaorang sempat singgah ke pasar malam taman medan. Dah penat jln2 pasar mlm rasa lapar smula. Pekena lagi nasik lemak ayam. Memang makan sungguh aku ari nih. Smua ayam je plak tuh. Blik umah kena makan ubat klu tak nanti darah tinggi aku naik blik.

11 Comments:

ayang said...

happy? yup. happy tengok orang lain happy.
me? nope. today is my bad day.
become worst coz i am alone.
alone? alone rupanya aku.....
thanks 2 axim.
so, selamat berhappy.....

.::WaNiE::. said...

wahwah sakan makan !

Anonymous said...

makan zo jgn tak makan

Tie said...

Oooo...sedapnya dapat makan free lagik...Dah lama tak ke KL ni... nak tunggu kumpul RM seguni.. he he..

bozzobattousai said...

ayang,
ayang tak alone.. ling kan ada...

====================================
wanie,
benda free, bedal je r...

====================================
tie,
takyah seguni, sekampit pun dah cukup dah...

Akak said...

Salam ziarah & salam kenal.

Terima kasih sudi singgah keblog akak.

Hurmm sedapnya makan tak ajak jiran2 pun yea..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cedap nyerr makan2....nk join ley??

.::WaNiE::. said...

aku jumpe kedai ni8 kt summit..tingin jgak.

banjer ...hihihi

ayang said...

ayang tak nampak ling ngan ayang pun malam tu.
macam mana ling kata ling ada?
ayang menderita kat rumah, ling bergembira di sunway.
jauh sangat bezanya tu.
memang ling takde ngan ayang malam tu.
takde lansung.
mula2 je la ada....

joe submarine said...

zo, aku tau ko mesti pulun habis-habisan punyer...

bozzobattousai said...

akak,
kita baru berjiran je... nanti lain kali saya ajak

===================================
tie,
lain kali leh join

===================================
wanie,
yg kat summit tuh baru bukak... tapi best dia sama je... buffet beb....

==================================
joe,
ko memang tak leh lawan aku punyer...