Thursday, March 26, 2009

Wedding Sem & Angah

Ini citer awal bulan lepas. Bozzo busy sgt sampai lupa nak post entry nih...Citer pasal wedding Sem ngan Angah di Kuala Lipis. Korang baca je la entry axim nih. Sama je citer dia.
Hantaran.
Pelamin.
Hantaran.
Geng2 Mat rempit superbike ayah Angah sampai. Vroommmm....
Bozzo posing sebelah Gold Wing ayah Angah.
Masa nih dah boring dan letih sebenarnyer.
Follow pasangan pengantin buat outdoor di Hutan Lipur Terenggun.
Mula2 lepak tepi tasik tengok air.
Pastu bleh jalan pimpin tangan masuk hutan plak.
Woi!!! korang nak kemana tuh?
Budak ayang nih tau berposing je dia.
Gambar nih di amik di atas bukit Bandar Lipis Baru. Tinggi tempat nih. Bleh nampak seluruh bandar. Umah bozzo tak nampak plak dari sini.



Memang cantik permandangan di sini. Mendamaikan. Tak crowded sgt cam Taman Tasik Titiwangsa.

9 Comments:

menteil said...

sonok tengok orang kawin..
hai.. bila la aku nie...

Dakjaat™ said...

bozzo dah kawen ke? kalau belum ni Club LC nak buat konvo g kenduri kawen Bozzo.. hahahaha!

teddi said...

emm makan xde ke bonzzo???
aku lapar nie... huhuhu

13may said...

nyaman ajer rasa :)

.::WaNiE::. said...

cantikla tasik tu..sungguh...

en_me said...

chanteknyerrr..

bozzobattousai said...

menteil,
aku pon blom gak....

=====================================
dakjaat,
nanti bozzo antar kad jemputan kat ko ngan kelab LC skali....

=====================================
teddi,
makan2 jap lagi....

===================================
13may,
memang nyaman....

===================================
wanie,
cantik dan tenang...

===================================
en me,
memang cantik sungguh...

SyazReA said...

nice view..kt negri mana tempat ni... perak ker bozzo...

@xiM said...

macam mana nak nampak umah Bozzo..tu kat Lipis la cik abang..haha

thanks tolong jadi camera man sekejap..walaupun lepas tu korang beruda dah lesap entah ke mana..huhu