Monday, March 23, 2009

Pembelasah Terhebat Liga Perdana Inggeris

It was the third stunning Liverpool victory in 12 days, having previously put four past Real Madrid and Manchester United.
The champions' lead is now one point - they also have a game in hand - but Liverpool have now scored more goals than Sir Alex Ferguson's men and have also wiped out their goal-difference advantage. Pernah dulu bozzo dengar satu mitos yg mengatakan " if Cristiano Ronaldo score at Old Trafford, Man U will always win". Tapi apakan daya kerana lawan diaorg malam tuh the one and only RED GIANT. The Reds membenam 4 biji berbalas 1.
Villa had no answer to a side with a driven desire to take the title from under United's noses. Rasa cam malas je nak tengok pasal Villa langsung tak fight. Cam main ngan team bebudak je...

In the first-half Dirk Kuyt and Albert Riera had scored, before Gerrard took over with his set-piece onslaught. Tengok r sendiri gaya lenggokan badan si Kuyt tuh. Dengan gaya badan seindah merak dikayangan dia merembat masuk bola tuh sepenuh hati cam yg abg Gerrard ajar masa training smalam petang.
Riera tengah peluk member kamcing dia si El Nino. Sian plak bozzo tengok Torres mlm tadi pasal penat dia mencuba tapi tak menjadi. Mungkin dia nak score masa lawan Chelshit nanti kot.

"Ko tengok camana abg score" kata Gerrard kepada Riera.
"Abg sumbat 3 bijik....fuyoooo....terer la abg" kata Riera sambil menunjuk 3 jarinya.
"Ampun Ref, ampun...saya tak sengaja" mungkin itulah yg dikatakan oleh Brad Friedel.
"Mampos lah. Aku pedulik hape? Ko tahan Torres buat ape? Yg ko dengki sgt ngan dia tuh nape?" kata Ref sambil melayangkan kad berwarna merah seperti warna baju pemain2 Liverpool yg sgt bergaya mlm tadi.

====================================================
====================================================
3 gambar kat atas nih tak de kena mengena ngan kemenangan sungguh bergaya Liverpool mlm semalam. Gambar2 tuh saja sebagai kenangan utk penyokong2 Man U. Bozzo dah cakap dah suruh je Sholes ngan Rooney tuh jadi keeper klu nak sgt pegang bola. Kah kah kah....

5 Comments:

Tie said...

Ish...!

Memang betul2 minat bola la budak nih ! Main guli minat tak ?

cHeRyNa PiReS said...

ehehehe...cayaklah bozzo...pe kate tgk posting latest sha sekali:P

* cam mimpi lak leh menang besar lately...

bozzobattousai said...

kak tie,
main guli minat gak tapi nak cari member main sama susah....

=====================================
cheryna,
jap gi bozzo singgah umah sha....

@xiM said...

pehhhh berlagak tak hengat nih..tapi memang Liverpool mantap lately...hmmm..

bozzobattousai said...

axim,
tau takpe....