Saturday, March 7, 2009

Kenapa Cuci Kereta Lagi Best Dari Berkhalwat????

Minggu lepas bozzo sure korang sume mesti dah baca pasal artis2 di negara BOLEH kita ini yg ditangkap berkhalwat dan ada juga yg mengaku berkhalwat. Skarang bozzo nak citer sket pasal apa berkhalwat tuh tak best dan basuh kete tuh lagi best.

Sekadar gambar hiasan.


1. Cuci kereta boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah.

2. Masa sedang asyik menggosok badan kereta tak perlu tengok-tengok kiri kanan.

3. kereta tak merengek-rengek masa ia mula basah dan licin oleh sabun.

4. Boleh tangguh beberapa minit, pergi sambut telefon, makan nasi, pergi tandas, hisap rokok tanpa sesiapa yang tak puas hati.

5. Tak perlu pujuk-pujuk dan berjanji untuk bertanggung jawab sekiranya hendak mula mencuci kereta.

6. Lepas cuci boleh naik dan tekan-tekan serta baring-baring dalam sebarang posisi tanpa emak atau JPJ tegur sekiranya belum dihidupkan enjin.

7. Tak perlu bersusah payah mencari tempat tersembunyi. Depan rumah atau di stesyen minyak pun boleh.

8. Nak pancut air sepuas-puasnya dalam atau luar enjin tiada yang larang.

9. Nak buat setiap hari lagi digalakkan, malah dipuji oleh mak bapak,kawan-kawan.

10. Majikan tidak akan memecat anda.

Jika kebetulan tok kadi dan ketua kampung melintas, anda boleh menegur dengan senang hati dan mempelawa mereka cuci same,pastu bwk diorg g jenjalan window shopping ker..silap2 diorg plk pelawa jd menantu diorg..x ker best tu .

ps: klu ada yg terasa tuh bozzo mintak mahap bebanyak...

12 Comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

haha..mmg btol!! kete xbyk ckp ek? hehe..

chimera said...

hmmmm... memang nikmat yg amat...

Tie said...

Adoi mak !

Gambor mana pulak bozzo rembat ni ? Tak pasal2 pagi2 ni tertengok punggung orang...hu hu...

bozzobattousai said...

siti bum bum,
kete bleh di matikan enjin nyer...

===================================
chimera,
apa yg nikmatnya?

===================================
kak tie,
tuh sekadar gambar hiasan je kak....

SyazReA said...

ahakz...huhuhu
selamat mencuci kete bozzo..hehe

en_me said...

ghitewww erk.. ammvoiii

Shitsurei shimashita said...

hehehe, kalo lah ada tukang cuci keta gitu kat m'sia ni sure meriah..hehehehe

Ad Rifza said...

Pagi2 dah tgok pic camni..huhu.. sabo je la..Cuci kereta lebih puaskah?..

Anak Pendang Sekeluarga said...

Katakanlah (wahai Muhammad): “Inilah jalanku dan orang-orang yang menurutku, menyeru manusia umumnya kepada agama Allah dengan berdasarkan keterangan dan bukti yang jelas nyata. Dan aku menegaskan: Maha suci Allah (dari segala iktiqad dan perbuatan syirik); dan bukanlah aku dari golongan yang mempersekutukan Allah dengan sesuatu yang lain.” (Yusuf 12:108)”
Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

axim said...

haha...tapi gwe tak pernah cuci kereta sendirik..hantar car wash sahaja..hehe

.::WaNiE::. said...

huhu lagipun kete tak reti complait..hihihi

Catz said...

apa kaitan berkhalwat dgn cuci kereta?
dari tadi duk berfikir.