Thursday, February 26, 2009

Transformer 2- Revenge of the Fallen

Tak sabar dah....
Tak sabar sungguh....
Tak sabar nak tengok Revenge of the Fallen, 2nd installment utk francais Transformers yg dah di live action kan. Tengok je la dulu gambar2 teaser dan beberape keratan clip dari trailer yg tengah rancak di download di youtube kebelakangan nih.
Teaser poster

Klu korang pon cam aku mesti korang pon dah tak sabar...tak sabar sgt...
Kenapa lambat sgt 26.6.09 nih? Kenape?
Kat bawah nih beberape clip dari teaser trailer...
Scorpanork mengganas lagi
Robot lalat kot


Bumblebee tengah transform



Dua watak baru yg digembar-gemburkan akan muncul. Watak 2 adik beradik ( robot pon ada adik ke?) Mudflap dan Skid.
Anda di pihak mana?
ps:hujung minggu nih bozzo nak gi layan The Punisher...ada sape nak join?

10 Comments:

teddi said...

pe mcm best je nie...
alah download je.. kan senang..
xyah tunggu 26.6

Ad Rifza said...

Macam best jek ..tapi sini takde wayang..huhu

.::WaNiE::. said...

aku yg first pun blum tengok lagi

err best ke??

huhuhu

bozzobattousai said...

teddi,
Mana ada dload lagi dik.

bozzobattousai said...

ad rifza,
ko duduk kat mana takde wayang....

=====================================
wanie,
best giler wooo.....

axim said...

tak sabar nak tunggu citer dragon ball evolution.

:)

Shitsurei shimashita said...

i like decepticon, cuba lah kalo diorang menang kali ni. sure part 3 lagi ganaz... yeehaa!sfg

en_me said...

'terminator salvation' pun macam best gakkks.. tungguuuuu

bozzobattousai said...

axim,
chow yun fatt jadi master roshi....

===================================
shitsurei,
bozzo rasa kali nih decepticon plak yg menang....

===================================
en_me,
terminator salvation pon salah satu movie mesti tonton bozzo gaks....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk tengok!!! nk tengok!!