Wednesday, July 1, 2009

Sweet and Sour - Bukan Untuk Yang Lemah Semangat

Hari nih bozzo rasa cam dengki plak pada sorang member yang tengah berdiet kat opis nih. Biar dia tengok gambor-gambor nih....biar dia rasa lapor...kah kah kah( gelak jahat)








Jaga-jaga jangan sampai meleleh atas keyboard tuh.....

9 Comments:

ddyana said...

lapo...kalu selsema ni asik lapo ajo....

kayteeze said...

Uwaaa...... menarik dan nampak menyelerakan...

miss N said...

cam sumting wrong seh...
kek ader daging, nenas tu pun cam pelik semacam. otak-otak mapley hari tu lagi nampak sedap

sutera putih said...

huaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,
nyum2,,,,

en_me said...

ammvoiii abang bozo tewww.. sodapnyerrr

@xiM said...

nasi goreng aku buat lagi sedap dari yang ada dalam list ni..huh

*sambil berlalu pergi dengan muka yang berlagak..

Suzi said...

geram tengok sushi tu...sedapnyaaa....

nanti dtg ambil award ye...http://perutkenyang.blogspot.com/2009/07/tag-dr-alia-n-ita.html

bozzobattousai said...

yana,
aku klu selesema idung meleleh je...

CATZ said...

ya ampon...tergugat keimananku..
huh...blhe banjir keybod aku nih bozo.melamfau..