Wednesday, February 13, 2013

Dah setahun dah kumpul sawang...

Dah setahun dah blogspot letak blog aku nih dalam tahanan ISA. Ntah apa salahnya ntah? Aku sendiri pun tak tau. Dah setahun aku dok post request kat blogger suruh bukak tapi tak juga dibukaknya. Kadang-kadang rasa cam nak E-Bomb je blogger nih biar hang terus.Tapi kesian plak kat blogger lain yang tak bersalah. Aduih....

1 Comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)